Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending boven €50,-

Duurzame Workshop Vazen en Potten Schilderen

He Creatieveling!

Wat leuk dat je interesse hebt om een workshop te volgen bij Retouch. Tijdens deze duurzame workshop gaan jullie aan de slag met het schilderen van tweedehands potten en vazen afkomstig uit de kringloop. Alle materialen om ze een tweede leven te geven zijn aanwezig en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

De workshop vindt plaats in mijn werkplaats in Best en ik heb plaats voor groepen van 4-12 personen. Wil jij liever komen zonder een groep, maar bijvoorbeeld samen met een vriendin? Dan kan dat ook. Je kunt je dan inschrijven voor een van de data op inschrijving.

Let op! De data op inschrijving gaan alleen door bij een minimale inschrijving van 4 personen.

Hieronder vindt je alle informatie. Ik hoop je snel te zien!

Deze workshop is iets voor jou als:

- je graag creatief bezig bent.
- je iets leuks wil organiseren voor je vriendinnen, de sportclub,
een familie-uitje of wat voor leuke groep dan ook!
- jij je bezig houdt met duurzaamheid en inspiratie op wil doen hoe je items een tweede leven kunt geven.
- je kennis wil maken met de verf van Fusion Mineral Paint.


Bij de duurzame workshop potten en vazen schilderen van retouch restyling worden tweedehands potten en vazen gebruikt om te beschilderen met fusion mineral paint.

Afbeelding Bron: Pinterest

Duurzaamheid

Ik vind duurzaamheid erg belangrijk en wil jou laten zien hoe je op een duurzame manier spullen een tweede leven kunt geven. Daarom ga je niet aan de slag met nieuwe vazen en potten. Maar zorg ik dat er tweedehands potten en vazen aanwezig zijn! Op deze manier kunnen we een steentje bijdrage aan het verminderen van de wegwerpmaatschappij waarin we leven.

Tijdens de Duurzame Workshop Potten en Vazen Schilderen bij Retouch Restyling in Best Noord-Brabant ga je aan de slag met het verven van tweedehands potten en vazen met Fusion Mineral Paint. Zo dragen we een steentje bij aan het verminderen van de wegwerpmaatschappij.
Afbeelding Bron: Pinterest

Praktische Informatie

Nog even wat handige weetje op een rijtje! Je hoeft zelf niets mee te nemen naar de workshop, het is wel handig om kleding aan te doen die vies mag worden.

Prijs
De workshop kost €55,- per persoon inclusief:
- BTW
- Drinken en Snacks
- Tweedehands vazen en potten
- Materialen om te schilderen.

Wanneer
De workshop is in overleg in te plannen wanneer jullie kunnen/willen komen. Dit kan doordeweeks zijn of in het weekend. En van 's ochtends tot in de avond. Hiervoor mag je contact opnemen.

Waar
In mijn werkplaats:
Europaplein 1
Gebouw 32, Unit 5
Best, Noord-Brabant

Tijd
De workshop duurt 2,5 uur.

Groepen
Ik kan ruimte bieden aan groepen van 4 t/m 12 personen.
 

Afbeelding Bron: Pinterest