Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending boven €50,-

Atelier Retouchée

In ons Atelier
Welkom bij Atelier Retouchée. In ons Atelier toveren wij tweedehands meubels om tot unieke eyecatchers voor in jouw interieur. Onze meubels worden met liefde geselecteerd en daarna toveren wij ze handmatig om tot unieke items. Heb jij een meubel wat niet meer past in jouw interieur? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw meubel door ons te laten schilderen in een kleur of met een decoratie naar keuze.

Duurzaamheid
We leven in een wegwerpmaatschappij en daar willen wij een stokje voor steken. Daarom kiezen we bij Atelier Retouchée voor tweedehands meubels. Zo kunnen we onze liefde voor decoratie combineren met een stukje duurzaamheid. Wat ons betreft de perfecte combinatie!

Onze Meubels
Tweedehands meubels zijn meubels met een verhaal. Dat telefoonbankje waar opa altijd op zat te bellen. Of dat buikkastje waar oma haar sokken in bewaarde. Wij steken veel tijd én liefde in het repareren van de meubels zodat ze klaar zijn voor een tweede leven. Onze meubels zijn:
- Uniek
- Exclusief
- Handgeschilderd
- Eyecatchers

Onze meubels zijn onder te verdelen in twee categorieën.

Basic Beauty's
Soms komen we meubels tegen die schitteren in eenvoud. Dit kan bijvoorbeeld komen door:
- de mooie vormen.
- glanzend marmer.
- gedetailleerd houtsnijwerk.

Daarom kiezen wij ervoor om deze meubels in één kleur te schilderen en daarmee hun klassieke elementen te benadrukken.

Limited Treasures
Tijdens onze opleiding aan het SintLucas in Boxtel is onze passie voor decoratie ontstaan en dit zie je terug in de Limited Treasures. Deze tweedehands meubels zijn door ons geselecteerd om te voorzien van een handgeschilderde decoratie.

Ben jij benieuwd welke meubels momenteel beschikbaar zijn? Klik dan hier.


Jouw Meubel
Jouw interieur laat zien wie jij bent. Daarom vinden wij het belangrijk dat jouw meubel écht bij jou past! Vaak hangt er een emotionele waarde aan zo'n meubel, maar past het niet in jouw interieur. Het belandt op zolder en er wordt niet meer naar omgekeken. Zonde! Wij kijken graag met je mee hoe we het meubel passend kunnen maken in jouw interieur. Zo komen herinneringen tot leven en kun jij er elke dag van genieten.

Werkwijze
Heb jij een meubel wat je graag door ons zou willen laten schilderen? En ben je benieuwd naar de prijs? Dan maken wij graag een offerte op maat. Je mag foto's en de afmetingen van jouw meubel mailen naar:
info@retouchrestyling.nl

Als jij je persoonlijke gegevens daarbij achterlaat nemen wij contact met jou op.

Kleuradvies
Wil jij dat we jouw meubel voorzien van een kleur of een decoratie? Maar heb je geen idee welke kleur past in jouw interieur? Dan kijken wij graag met je mee. Laat in de mail weten dat je gebruik wil maken van het kleuradvies en stuur foto's mee van jouw interieur. Wij gaan aan de slag met een kleuradvies en sturen jou een aantal opties. 

Voor een kleuradvies vragen wij een meerprijs van €40,-

Vragen
Heb jij vragen over een van onze geschilderde meubels of over het laten schilderen van jouw meubel? Dan mag je contact met ons opnemen via de mail. Stuur jouw mailtje naar info@retouchrestyling.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.