Binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending boven €50,-

Fusion Mineral Paint Blauwtinten

Zó veel kleuren!
Je bent op zoek naar een bepaalde blauwtint. Maar doordat Fusion Mineral Paint zó veel kleuren in het assortiment heeft zie je door de bomen het bos niet meer!

Allerlei blauwtinten op een foto om de blauwe collectie te vertegenwoordigen op www.retouchrestyling.nl
In het kort: Wat is Fusion Mineral Paint?
Fusion Mineral Paint is een 100% acrylaatverf waar je onder andere erg makkelijk houten meubels mee kunt verven. De verf is milieuvriendelijk, met een relatief makkelijke voorbereiding en door de ingebouwde topcoat is de kwaliteit erg hoog.

De Kleuren
Het is natuurlijk geweldig dat Fusion méér dan 50 verschillende kleuren in het assortiment heeft! Maar omdat je met zoveel kleuren door de bomen het bos niet meer ziet, ga ik een aantal blogs alle kleuren van Fusion categoriseren. In deze blog alle blauwtinten!

Alle kleuren in deze blog zijn hier verkrijgbaar in de webshop!

BLAUWTINTEN

Blauw is een koele, maar ook kalmerende kleur en doet je denken aan de zee en de lucht. Met blauw kun je alle kanten op, vandaar de lange lijst blauwtinten van Fusion Mineral Paint. Een aantal tinten vind je ook terug in de blog over de groentinten. Over kleur valt niet te twisten en wat mij betreft kunnen ze in beide categorieën vallen! Nu lekker smullen van deze prachtige blauwtinten!

Op deze afbeelding zie je de kleur Paisley van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Paisley

Geïnspireerd op de rivieroever die door de prachtige stad Paisley in Schotland loopt. Een prachtige, diepe blauwe kleur.

Op deze afbeelding zie je de kleur Blue Pine van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Blue Pine

Een veelzijdige blauw/groente tint met een grijze ondertoon. Blue Pine is een perfecte keuze om op zichzelf of als neutrale basis een statement te maken in een ruimte.

Op deze afbeelding zie je de kleur Renfrew Blue van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Renfrew Blue

Een prachtige, intense groenblauwe kleur. 

Op deze afbeelding zie je de kleur Champness van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Champness

Een rijke blauwe kleur die een statement kan maken in je interieur. Maar ook een heerlijke, kalmerende werking heeft. Geïnspireerd op de zee en de lucht.

Op deze afbeelding zie je de kleur Homestead Blue van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.

Homestead Blue

Een prachtige, historische blauwtint. Een vleugje grijs en een ondertoon van groenblauw. Homestead Blue voegt Charme en vertrouwen toe aan jouw project.

 

Op deze afbeelding zie je de kleur Liberty Blue van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Liberty Blue

Deze klassieke kobalt kleur maakt indruk! Liberty Blue is een zeer verzadigde, levendige, intense koningsblauwe kleur die een vleugje koninklijkheid toevoegt aan elke ruimte.

Op deze afbeelding zie je de kleur Midnight Blue van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Midnight Blue

Deze trendy, marineblauwe kleur is net geen zwart. Het is een verfijnde, donkere blauwtint die prachtig staat op zowel traditionele als hedendaagse projecten.

Op deze afbeelding zie je de kleur Heirloom van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Heirloom

Something borrowed, something blue... Heirloom is een knusse, vintage blauw die perfect is om oude, versleten meubels die wat liefde nodig hebben nieuw leven in te blazen!

Op deze afbeelding zie je de kleur Seaside van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Seaside

Deze perfecte, diepblauwe kleur staat prachtig op zichzelf. Of in combinatie met neutrale kleuren om de perfecte strandsfeer te creëren. 

Op deze afbeelding zie je de kleur Little Teapot van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Little Teapot

Gebruik deze geweldige groenblauwe kleur om een echte eyecatcher neer te zettten. Deze prachtige blauwe kleur is fantastisch om zowel in details als op het complete object te gebruiken.

Op deze afbeelding zie je de kleur Little Whale van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Little Whale 

Maak een grote plons met deze zachte blauwe kleur die kalmte toevoegt aan elke ruimte. Gebruik het op grote objecten zoals kledingkasten om zen te creëren, in je interieur en bij jezelf!

Op deze afbeelding zie je de kleur Azure van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Azure

Zoals de rijke tonen in een prachtig, vintage sieraard. Is de Azure toon van Fusion een gedurfde, maar ook zeker verfijnde blauwtint.

Op deze afbeelding zie je de kleur Inglenook van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Inglenook

Een prachtige blauw-groene kleur die neigt naar lichtgroen. Maar door de subtiele blauwtint ook een plekje hier waard!

Op deze afbeelding zie je de kleur Laurentien van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
Laurentien

Is een cyaantint die lijkt op de kleur van de schaal van Robin’s eieren. Een geweldige groen-achtige blauwe kleur.

Op deze afbeelding zie je de kleur French Eggshell van Fusion Mineral Paint, verkrijgbaar bij Retouch Restyling.
French Eggshell

Is het blauw? Of is het groen? Het is allebei! Deze lichtblauwe kleur met een vleugje grijsgroen is sereen en tegelijkertijd gedurfd! Een musthave kleur met een Frans Country gevoel.

 
Dit zijn ze! Alle blauwtinten op een rijtje. Heb jij jouw favoriete blauwe verf kleur gevonden en wil je meteen aan de slag? Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

KLEUR OP MEUBEL

Kun jij er gewoon niet doorheen kijken? Vind je het moeilijk om te zien hoe zo'n kleur nu staat op een meubel? Wees gerust. Je bent niet de enige! Daarom heb ik hieronder alle kleuren nogmaals op een rijtje gezet, maar nu geschilderd op een meubel!

 De verfkleur Paisley van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Paisley

De verfkleur Blue Pine van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Blue Pine
De verfkleur Renfrew Blue van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Renfrew Blue De verfkleur Champness van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Champness
De verfkleur Homestead Blue van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Homestead Blue De verfkleur Liberty Blue van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Liberty Blue
De verfkleur Midnight Blue van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Midnight Blue De verfkleur Heirloom van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Heirloom
De verfkleur Seaside van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Seaside De verfkleur Little Teapot van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Little Teapot
De verfkleur Little Whale van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Little Whale De verfkleur Azure van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Azure
De verfkleur Inglenook van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Inglenook De verfkleur Laurentien van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.Laurentien
De verfkleur French Eggshell van Fusion Mineral Paint geverfd op een meubel.French Eggshell
En? Heb jij een keuze kunnen maken uit al deze fantastische blauwtinten? Mijn favoriete blauwe kleuren zijn Liberty Blue en French Eggshell!

Heb je vragen over Fusion Mineral Paint of over de kleuren? Voel je vrij om hier contact met mij op te nemen. Of laat hieronder een reactie achter!
Bedankt voor het lezen van deze Blogpost van Michelle Brugmans.

1 reactie

  • Ik kan niet kiezen, allemaal mooi!! Ik kom denk ik eerst een kleurenwaaier bij je halen voordat ik de workshop kom doen ;-)

    Stephanie

Laat een reactie achter